e
Banner

Etiketler: mng kargo



MNG Havayolları ilk uçağını teslim aldı


Yayın: 09-10-2012
Kategori: Havayolu
Etiketler: mng kargo yeni uçak

Türkiye’nin lider hava kargo şirketi MNG Havayolları, dört adet sipariş verdiği ilk A330-200F uçağını teslim aldı. Filosunda 7 adet 1300 kargo uçağı bulunduran şirket 1330F ile yeni bir adım atmış...

 




MNG Kargo, 7 Teknoloji Merkezi Kurdu



MNG Kargo, sektörde bir ilk olan Teknolojik Aktarma Merkezlerini Ankara, Adana, Bursa, İzmir ve İstanbul'da kurdu,kargo işleme hızı ve kapasitesini yüzde 300 arttırdı.





MNG Kargo’dan 10’uncu yılına özel proje



‘Aç Kanatlarını Türkiye’ projesiyle Anadolu’yu adım adım dolaşacak olan MNG Kargo TIR’ı Anadolu esnafının, ticaret erbabının ve küçük işletmelerin işlerini büyütmelerine destek oluyor.




MNG Kargo el değiştirdi


Yayın: 12-06-2017
Kategori: Karayolu

Türkiye'nin önde gelen kargo firmalarından MNG Kargo, Dubai merkezli Mirage Cargo B.V'ye satıldı. Rekabet Kurulu'nun onayı sonrası hisse devir işlemleri gerçekleşmiş olacak. Türkiye genelinde 815 şubesi bulunan MNG'nin 9 bin kadar çalışanı var.




MNG Kargo altyapı, istihdam ve yeni projelere 60 milyon TL yatıracak



Kargo sektöründe değişimi en hızlı kucaklayan ve ilklere öncülük eden şirketlerden MNG Kargo, bu yıl 60 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor. Aktarma ve teknolojik altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten MNG Kargo Ticari Faaliyetlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Barış Kaya, yeni şube ve mini hub açılışları ile girişimci kurye sayısını arttıracaklarını, ayrıca müşteri memnuniyetini artırıcı yeni projeler ve teslimat modelleri üzerinde çalışacaklarını söyledi. 




MNG Kargo, teknoloji altyapısına 3 yılda 70 milyon TL yatırım yaptı



Türkiye’de kargo sektörünün öncü firması MNG Kargo, son 3 yıllık dönemde teknoloji yoluyla süreçlerini iyileştirmeye odaklanarak; aktarma merkezleri, şubeleri ve IT altyapısına yaklaşık 70 milyon TL tutarında yatırım yaptı. Pandemi sürecinde sunduğu hizmeti tüketicilerin beklentisi ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak yerine getirebilmek için, teknolojiye dayalı inovasyonları çok hızlı bir şekilde geliştiren şirketin günlük işlem kapasitesi 700 bin adede yükselirken, yüzde 90 müşteri memnuniyeti sağlanarak önemli başarı elde edildi. 




MNG Kargo 3 yıllık yeni stratejik planını açıkladı


Yayın: 03-03-2022
Kategori: Kargo

Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren ve sektörüne öncülük eden MNG Kargo, 3 yıllık yeni strateji planı doğrultusunda hedefini ‘İlk tercih edilen ve en kaliteli kargo firması olmak’ şeklinde belirledi.
 




MNG Kargo e-ticarette öncü projeleriyle büyüyor


Yayın: 17-03-2022
Kategori: Kargo

MNG Kargo, 2021 yılını e-ticaret alanında yüzde 35, genelde yüzde 40 büyümeyle tamamladı. Dijitalleşme alanında önemli projeleri devreye alan şirket, 60 yeni şube açtı, yeni transfer merkezi ve mini hub yatırımları yaptı. E-ticaretin toplam sevkiyatları içindeki oranının pandemi sonrası dönemde yüzde 70 seviyelerine kadar çıktığını belirten MNG Kargo Ticari Faaliyetler Genel Müdür Yardımcısı Barış Kaya, 2022’de e-ticaret lojistiğinde sektöre öncülük edecek yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını açıkladı. 




MNG Kargo, ‘En Yakın Kargo Noktası’ ile tüketicinin işini kolaylaştırıyor


Yayın: 22-03-2022
Kategori: Kargo

Türkiye’de kargo sektörünün öncü firması olan MNG Kargo yeni inovatif girişimini duyurdu. Şirket, kurduğu bağımsız teslimat noktası ağı ‘En Yakın Kargo Noktası’ ile tüketicinin işini kolaylaştırırken esnafa da ek gelir imkanı sunuyor. 




MNG Kargo yardım malzemelerini ücretsiz taşıyor


Yayın: 08-02-2023
Kategori: Kargo

MNG Kargo, deprem bölgelerine gönderilmek istenilen yardım malzemelerini Kızılay işbirliği ile ücretsiz olarak taşıyor.